هر آنچه که باید از کلاس دوم دبستان بدانید!
- بهدست: مدیریت سایت
- دستهبندی: اخبار مدرسه, دستهبندی نشده
دانش آموزان بعد از گذراندن سال اول دبستان می بایست خود را برای ورود به یک پایه جدید تحصیلی آماده کنند. از مزیت های کلاس دوم دبستان این است که مشکلات و سختی های کلاس اول ابتدایی را ندارد، همچنین آموزش کودکان در این پایه کمی راحت تر از پایه اول دبستان است. به این دلیل که دانش آموزان یک دوره یکساله را سپری کرده اند و دیگر با محیط مدرسه، درس ها، معلمان، قانون و قواعدهای مدرسه و غیره آشنا شدند و همانند دوره تحصیلی سال اول دبستان استرس، بی تابی برای خانه رفتن و عدم ماندن در مدرسه را ندارند. به طور کلی آموزش و پرورش دانش آموزان سال اول و دوم دبستان نسبت به پایه های دیگر سخت تر است زیرا سن کودکان کم است و تازه در محیط آموزشی جدید و دور از خانه قرار گرفته اند و برای آموزش وقت، تجربه، انرژی و تمرکز بیشتری نیاز دارند.
هر آنچه که باید درباره کلاس دوم دبستان بدانید!
والدین عزیز، برای وارد شدن فرزندانتان به پایه جدید تحصیلی، ایجاد و انجام برخی امور به شما کمک می کند که این دوره تحصیلی را هم با موفقیت، علاقه مندی، آرامش و راحتی بیشتری در کنار فرزندتان سپری کنید.
۱. به وجود آوردن محیطی مطلوب برای دانش آموزان
والدین با ایجاد یک محیط مناسب در خانه می توانند کمک بسزایی در آمادگی فرزندانشان برای شروع و گذراندن کلاس دوم دبستان بکنند. به طور مثال در زمان های معین با فرزندانتان دروس را مطالعه و مرور کنید و از آن ها بخواهید مطالب و درس ها را به شما آموزش دهند، این امر هم باعث علاقه مندی و اشتیاق کودکان می شود، هم به آن ها کمک می کند علاوه بر یادگیری مطالب قدرت توضیح و بیان مسائل را داشته باشند.
۲. مرور روزانه درس ها
مرور روزانه درس ها تاثیر بسزایی بر یادگیری دانش آموزان دارد. والدین می توانند بعد از گذشت زمانی از ساعت مدرسه کودکان، در خانه و بعد از استراحت فرزندشان، او را تشویق کنند که درس های آن روز را مرور کند تا قدرت یادگیری اش افزایش یابد زیرا انجام تکالیف آن روز به تنهایی کافی نیست
۳. آموزش در کنار تفریح، بازی و استراحت
دانش آموزان دوم دبستان کم سن و سال هستند و تازه در حال یادگیری و کشف علوم مختلف هستند پس نباید از دانش آموزان انتظار داشته باشید که فقط درس بخوانند. یادمان نرود آن ها هنوز کودک هستند و باید کودکی کنند. پس والدین می توانند یادگیری را با سرگرمی و بازی ترکیب کنند و زمان کافی هم برای استراحت و تفریح به فرزندان خود بدهند.
بدون دیدگاه